chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Maribor Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Maribor najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Kam na vrhunski Škoda servis?
22.07.2021
SERVISNE NOVICE

Kam na vrhunski Škoda servis?

Vsaka Škoda si zasluži vrhunski ter kvalitetni redni Škoda servis, da vas lahko popelje novim dogodivščinam naproti. Obiščite nas v naši mariborski poslovalnici Porsche Maribor in se prepričajte na lastne oči, da nam je vredno zaupati!

ŠKODA SERVIS

ŠKODA SERVIS: Privoščite vaši Škodi le najboljše in jo odpeljite na Škoda SERVIS na kar 4 lokacije po Sloveniji: ŠKODA SERVIS MARIBOR v Porsche Maribor ali Porsche Ptujska cesta– kar vam je najbližje! Porsche Inter Auto vam ponuja vrhunske pooblaščene servise po Sloveniji, ki vas ne bodo razočarali. Na pooblaščenem servisu Škoda bodo poskrbeli za najboljšo formo vašega jeklenega konjička, ki vam bo na ta način še dolgo zanesljivo služil.

KONTAKT: Za rezervacijo servisnega termina nas pokličite na 041 392 204! Z veseljem vam bomo pomagali.

Redni servis Škoda oziroma menjava olja Škoda se opravlja vsako leto, nasprotno pa se veliki servis Škoda, ki pomeni nekoliko večji poseg v avtomobil, opravlja na dlje časa. (1)

Mali servis Škoda v prvi vrsti poskrbi za menjavo olja ter oljnega filtra. Preveri se tudi vse filtre, ki se jih zamenja po potrebi. Servis Škoda se tako opravi v razmeroma kratkem času, traja nekje do 30minut. Redno servisiranje vaše Škode je potrebno nekje na vsakih 15.000 kilometrov oziroma enkrat letno, saj olje v veliki meri izgubi svoje prvotne lastnosti, kar lahko v primeru prepozne menjave vpliva na mehanske poškodbe motorja zaradi slabega podmazovanja. Na kakovost olja vpliva tudi način in povprečna dolžina vožnje. Redno menjavanje olja je tako bistvenega pomena za dolgo življenjsko dobo vašega vozila Škoda brez dodatnih nepotrebnih stroškov.

Image

Kaj se zamenja pri malem servisu Škoda?

  • profesionalno motorno olje
  • originalni oljni filter Škoda
  • delo menjave olja
  • test akumulatorja
  • asistenca Porsche Slovenija Škoda
  • 24-mesečna garancija na delo menjave in originalne dele


Menjava olja Škoda cena


Za še ugodnejši servis, pa smo za vsa vozila Škoda, starejša od 4 let, pripravili ugodne servisne pakete Vedno Vredno, s katerimi boste močno privarčevali. Za pripravo ponudbe pokličite našo sodelavko na 041 392 204!

Image

Kakšne so prednosti servisiranja na pooblaščenem servisu?

Prva izstopajoča prednost je nedvomno 2-letna garancija na delo menjave olja kot tudi na originalne dele. Ob rednem servisu pri Porsche Inter Auto ohranite tudi asistenco Škoda. S storitvijo imenovano Asistenca Porsche Slovenija – Škoda vam z veseljem in brezskrbno nudimo profesionalno in kakovostno pomoč na cesti v primeru okvare ali nezgode. Za vas je pomoč na voljo 365 dni v letu, tudi ponoči in po vsej Sloveniji ter po celotni Evropi.

Poleg tega vam pooblaščeni servis Škoda zagotavlja najkvalitetnejše storitve, saj imajo naši serviserji leta izkušenj, kar jim omogoča natančno poznavanje vozil Škoda. Naši serviserji uporabljajo le najnovejša orodja ter so neprestano povezani z matično tovarno, kar jim omogoča razrešitev vseh težav. Z veseljem vam bodo prisluhnili in vam zagotovili varno in zanesljivo vozilo na vrhunskem ŠKODA servisu!

Image

Kaj vključuje veliki servis Škoda?

  • originalni zobati jermen, črpalka hladilne tekočine
  • vgradnja zobatega jermena in menjava črpalke hladilne tekočine
  • 2-letna garancija na delo in material
  • podaljšanje Asistence Porsche Slovenija


Veliki servis Škoda je nekoliko večji poseg v vaše vozilo, ki zajema menjavo zobatega jermena, napenjalcev jermena in vodne črpalke. Menjava zobatega jermena Škoda je izjemno pomemben servis, saj se zobati jermen nenehno sooča z velikimi napori in opravlja izjemno težko delo, posledično pa je zelo obremenjen. Za pravilno delovanje avtomobila je tako nujno, da redno preverjate stanje vašega zobatega jermena, saj lahko poškodovani jermen povzroči resne poškodbe motorja. (2)

Kako poteka menjava zobatega jermena Škoda?

Postopek menjave zobatega jermena Škoda najprej vključuje servisni pregled, kjer se določi vse potrebno za zamenjavo, potem pa strokovnjak opravi menjavo zobatega jermena, ki vključuje originalni zobati jermen, črpalko hladilne tekočine, in garnituro zobatega jermena.

Servisni intervali Škoda?

Za vsa vozila Škoda boste našli natančen podatek za menjavo zobatega jermena v servisni knjižici vašega Škoda avta. Največkrat se veliki servis opravlja med 100 in 200 tisoč kilometri, odvisno od starosti zobatega jermena. Za čim boljšo zanesljivost vaše Škode, se čimprej naročite na servisni pregled, kjer bodo naši usposobljeni strokovnjaki preverili stanje vašega zobatega jermena.

Image

Pokličite nas - za vsa vprašanja smo vam z veseljem na voljo. 

Porsche Maribor


Porsche Ptujska cesta

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.