chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Maribor Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Maribor najdete tukaj.

  1. Novice
  2. SEAT SERVIS MARIBOR pri Porsche Ptujska cesta!
03.03.2021
NOVOSTI V DELAVNICI

SEAT SERVIS MARIBOR pri Porsche Ptujska cesta!

Pooblaščeni SEAT servis Maribor pri Porsche Ptujska cesta. Novo v Mariboru - zagotovite vrhunski servis vašemu vozilu.

seat servis

SEAT SERVIS: mali in veliki servis, menjava jermena, olja in filtrov ter menjava zavor tako za voznike vozil znamke SEAT ne bodo več predstavljali skrbi, saj bomo v naši poslovalnici zagotovili vrhunski servis vozil SEAT po najstrokovnejših standardih,« pravi vodja servisa pri Porsche Ptujska cesta, gospod Darko Visenjak. Gospod Visenjak nam je zaupal tudi, kakšne so spremembe in kaj vključujejo posebni servisni varčevalni paketi za vozila SEAT. Pri Porsche Inter Auto smo se odločili, da voznikom vozil SEAT pri Porsche Ptujska cesta ponudimo celovite servisne storitve.

SEAT SERVIS V MARIBORU: Porsche Ptujska cesta, Ptujska cesta 150, 2000 Maribor - naročilo na servis: 051 288 567 ali [email protected].

Preverite:

Porsche Ptujska cesta Maribor

Podjetje Porsche Inter Auto s poslovalnico Porsche Ptujska cesta je eden izmed glavnih avtocentrov v Mariboru in med drugim prodaja tudi vozila znamke Audi,  eno izmed najbolj priljubljenih znamk v Sloveniji. Z dopolnitvijo servisa za vozila znamke SEAT je vizija pri Porsche Ptujska cesta povsem jasna: skupaj s hčerinsko poslovalnico Porsche Maribor želijo postati največji in najbolj prepoznaven avtocenter na Štajerskem – kot trgovec in servisni center vozil Volkswagen, Audi, SEAT in Škoda – ter strankam zagotoviti vrhunsko prodajno in servisno izkušnjo.

Katere servisne storitve omogoča pooblaščeni servis SEAT pri Porsche Ptujska cesta?

Novi SEAT servis pri Porsche Ptujska cesta omogoča vse servisne storitve, kot so recimo mali redni servis - menjava olja in veliki servis, menjava zobatega jermena, olja in filtrov ter servis in menjava zavor. Kot pooblaščeni serviser zagotavljamo izjemno vrhunsko storitev z vgradnjo originalnih nadomestnih delov z garancijo. Nudimo vam tudi popravilo poškodovanih vozil, saj smo pogodbeni servisni partner za skorajda vse zavarovalnice – pri nas lahko vse uredite na enem mestu, od cenitve do vsega ostalega. Servisiranje na pooblaščenih servisih lastnikom prinaša še druge prednosti in ugodnosti.

Porsche Ptujska cesta je nov servisni center za vozila SEAT v Mariboru. Kaj to pomeni za ekipo in stranke Porsche Ptujska cesta?

Za nas zaposlene prav gotovo pomeni zahtevno nalogo izpolniti visoka pričakovanja tovarne in uvoznika znamke SEAT. Če želite strokovno opravljen servis SEAT, je Porsche Ptujska cesta zagotovo pravi naslov v Mariboru in okolici. »Vsak avtomobil bo obravnavan po natančnih standardih in priporočilih tovarne SEAT, kar je zagotovilo za njegovo pravilno in varno delovanje. Poleg tega servisiranje na pooblaščenih servisih lastnikom prinaša še druge prednosti in ugodnosti. Med drugim so to storitve Asistence Porsche Slovenija, ki so nepogrešljive v primeru okvare ali prometne nezgode«. 

Vzdrževanje starejših vozil velja za kar precejšen strošek. Kako ste se v tem času, ko je cena postala odločili dejavnik, odzvali pri Porsche Ptujska cesta?

Številni lastniki starejših vozil, za katera je jamstvo ali garancija že potekla, razmišljajo, kako bi pri servisiranju jeklenega konjička čim več prihranili. Imamo za vozila, starejša od 4 let, v ponudbi vrhunske posebne varčevalne pakete SEAT Vedno vredno, s katerimi lahko močno prihranite. Višja starost vozil pomeni večje možnosti okvar, zato je reden avtoservis še toliko bolj pomemben.

Po odzivih strank lahko potrdim, da se k nam vrača vedno večje število vozil, kar dokazuje, da so servisni paketi na trgu zelo konkurenčni ter da so zanimivi za starejša vozila. Ali ste vedeli, da lahko pri servisu vozila, starejšega od štirih let, privarčujete do 30 %? Če imate avto, ki je starejši od štirih let in je del koncerna Volkswagen (VW, Audi, SEAT, Škoda), ste upravičeni do koriščenja varčevalnih paketov Vedno vredno, s katerimi lahko privarčujete tudi do 30 %. SEAT Vedno vredno - originalna kakovost, nižja cena! Varčevalni paketi Vedno Vredno za SEAT vozila starejša od štirih let.

Prednosti servisiranja SEAT Vedno vredno (1):

  • 2-letno jamstvo na vgrajene originalne dele
  • asistenca SEAT Porsche Slovenija - jamstvo mobilnosti
  • originalni deli, profesionalni standardi, kakovostne storitve

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.