VEC O DOPOLNILNI OPREMI
16.12.2020

Radkape ali kdo ščiti avtom platišča?

Okrasni pokrovi platišč so pomembni za zaščito. Avtu služijo na več načinov, predvsem pa je njihova naloga zaščita koles pred umazanijo in manjšimi kamenčki, ki delajo preglavice predvsem v zimskem času.
Menjava gum

OKRASNI POKROVI PLATIŠČ ali po domače 'radkape' so za pokrivanje koles zelo priporočljive. Avtu služijo na več načinov, predvsem pa je njihova naloga zaščita koles pred umazanijo in manjšimi kamenčki, ki delajo preglavice predvsem v zimskem času. Poleg zaščite pa imajo tudi okrasno vlogo, saj lahko svojemu standardnemu jeklenemu platišču date poseben videz.

Originalni pokrovi platišč so izdelani iz posebne kvalitetne plastike, ki daje videz pravih ALU platišč, prav tako pa so ti pokrovi platišč izjemno odporni na udarce, poškodbe in umazanijo, ki načenjajo vaša platišča. Vsekakor dajejo videz kakovostnih in elegantnih platišč, kar pa tudi so.

Ob nakupu originalnih pokrovov koles si boste tudi zagotovili, da se bodo vašim kolesom popolnoma prilegali, saj so izdelana za vaš model vozila in niso univerzalna. To pomeni, da težje odpadejo (oziroma ne) in so vaša kolesa popolnoma zaščitena.

RADKAPE – prednosti originalnih pokrovov platišč:

  • Izdelani so iz kvalitetnih materialov, ki dajejo videz ALU platišč
  • odlično prileganje vašemu modelu vozila
  • elegantno oblikovanje s strani uradnih dizajnerskih ekip matičnih tovarn
  • velika izbira različnih modelov, ki se prilegajo vašemu modelu vozila
  • ohrani se način dostopanja zraka k zavoram, kar pri neoriginalnih pokrovih ni vedno zagotovljeno

Preverite našo bogato ponudbo okrasnih pokrovov platišč za znamko Volkswagen in Škoda: