chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Maribor Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Maribor najdete tukaj.

 1. Novice
 2. RABLJENA VOZILA: VIDEO PREDSTAVITEV
04.12.2021
NOVOSTI MED RABLJENIMI VOZILI

RABLJENA VOZILA: VIDEO PREDSTAVITEV

Preverite vrhunsko ponudbo rabljenih vozil Porsche! Sedaj vam ponujamo še boljši vpogled v rabljena vozila. Ponujamo vam namreč video predstavitev tehničnega stanja rabljenih vozil.

RABLJENA VOZILA

VIDEO PREDSTAVITEV - za najbolj transparenten nakup

RABLJENA VOZILA: odločili ste se za nakup rabljenega vozila, a o njem ne veste veliko? Vas skrbi, da bi se odločili narobe in šele kasneje odkrili kakšno pomanjkljivost na avtomobilu? Vsa ta vprašanja so pri Porsche Inter Auto odveč.

V Sloveniji vam v sklopu programa DasWeltauto zagotavljamo popolno novost na področju prodaje rabljenih vozil: VIDEO predstavitev tehničnega stanja (ki vam v udobju domačega fotelja omogoča natančen vpogled v drobovje želenega vozila), ter VIDEO predstavitev opreme vozila ter notranjega in zunanjega stanja. 

KONTAKT:  Za vse informacije nas pokličite na 041 392 204!

Kaj vključuje VIDEO predstavitev tehničnega stanja?

 • kontrola motorja
 • kontrola menjalnika
 • kontrola podvozja 
 • konrola karoserije
 • kontrola barve/laka
 • kontrola pnevmatik/platišč

Popolna novost na trgu rabljenih vozil

Pri Porsche Inter Auto smo prodajo rabljenih vozil dvignili na povsem novo inovativno raven. Ob predstavitvi vozila vam od sedaj naprej nudimo tudi video posnetek notranjosti in zunanjosti vozila ter pogled v motorni prostor in podvozje. 

Prednosti VIDEO pregleda vozil:

 • na zaslonu računalnika natančno preverite vozilo
 • kot zaupanja vreden trgovec pri Porsche Inter Auto igramo »z odprtimi kartami« 
 • video posnetki so popolna novost na trgu rabljenih vozil 
 • kupec ima možnost, da se o vozilu informira na več načinov 


VIDEO PREGLED - za najbolj popoln pregled

Kot vrhunsko izkušeni strokovnjaki pri Porsche Inter Auto pred začetkom prodaje na spletu, opravimo še popolno novost, ki kupcem še bolj nazorno pokaže dejansko stanje vozila: snemanje vseh elementov avtomobila z videokamero. S tem si kupec interaktivno lahko ogleda želeno vozilo in se še lažje odloči za nakup. 

»S toliko dodatnimi kontrolami nam res težko kaj uide, saj se te kontrole na 250 točkah tudi dejansko opravijo. A če stranka kljub vsemu po nakupu še ni povsem zadovoljna, skupaj najdemo ustrezno rešitev in po potrebi še del, ki je predmet dvoma kupca, zamenjamo. Zato lahko trdim, da pri nas ne kupujejo mačka v žaklju,« dodaja Rok Florjanc, vodja prodaje rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto.

Posamezni korak traja od pol ure pa lahko tudi dlje, najbolj pomembna je ravno tretja kontrola, kajti tam se dejansko vse opravi od samega začetka, s tem se ukvarjata dva cenilca, ko eden pregleduje mehaniko, tudi za izgled vozila.

Medsebojno zaupanje ob nakupu

Vse te točke torej skrbno pregledajo, delo pa obsega tako elektriko v vozilu pa vse do podvozja. To je še toliko bolj pomembno za varno in udobno vožnjo in kupec mora dobiti v roke tehnično ustrezno in varno vozilo, kar mu pri Porsche Inter Autu tudi zagotavljamo. Strokovnjaki ne pozabijo niti na prtljažnik, kjer lahko s časom prihaja do poškodb zaradi prevoza prtljage, streha vozila in motorni pokrov pa sta večji površini, ki sta tudi izpostavljeni zunanjim dejavnikom vremena in stanja na cesti. 

Motorni prostor in sam motor sta tudi pomembna dela vsakega avtomobila veliko povesta o dosedanjem vzdrževanju in uporabi vozila, oboje mora biti primerno standardom matične avtomobilske tovarne, ki veljajo za vsa vozila, pri Porsche Inter Auto pa to tudi natančno preverimo in zabeležimo vsako morebitno napako ali podrobnost.


Le tako se lahko vzpostavi in gradi medsebojno zaupanje med kupcem in prodajalcem, Porsche Inter Auto pa k ustrezni obravnavi vozila zavezujejo tudi visokokakovostna vozila naših znamk. Z zelo natančno kontrolo vseh pomembnih sklopov vozila lahko zagotovimo, da stranka ob nakupu rabljenega vozila prejme tehnično in optično odlično pripravljeno vozilo.

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.