chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Maribor Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Maribor najdete tukaj.

  1. Novice
  2. POPRAVILO TOČE MARIBOR
30.04.2021
SERVISNE NOVICE

POPRAVILO TOČE MARIBOR

V poslovalnici Porsche Maribor poskrbimo za vaše poškodovano vozilo Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT ali Porsche tudi po poškodbi toče: popravilo toče v Mariboru opravimo kvalitetno in strokovno!

POPRAVILO TOČE MARIBOR

Če potrebujete popravilo toče Maribor za vaše vozilo nas pokličite in vse bomo uredili: toča je izjemno nehvaležna padavina, ki nastaja v oblakih. Gre se za ledene kroglice, ki so lahko različnih velikosti, nekje od 5 do celo 50 mm. Točo je izjemno težko napovedati, zato je priporočljivo, da se lastnino pred možno škodo čim prej primerno zavaruje. Že drobna toča lahko povzroči namreč škodo na poljščinah in v vinogradih. Nekoliko debelejša škoda, pa lahko resno poškoduje tudi vaš avtomobil: na karoseriji lahko pusti jamice oziroma udrtine, ki pa so na srečo lahko s pravilnim strokovnim orodjem popravljive praktično do potankosti.

KONTAKT: Ali je vaše vozilo v Mariboru in okolici poškodovala toča in je sedaj polno udrtin od toče? Pokličite gospoda Jureta Družovca na 02 654 03 27, ki vam bo z veseljem svetoval in odgovoril na vsa vaša vprašanja o popravilu poškodovanih vozil.

Kako hitro odpraviti poškodbe toče?

Ne skrbite, v poslovalnicah Porsche Maribor bomo za vas vrhunsko poskrbeli in popravili vaš avto tako, da bo tak kot je bil pred poškodbo od toče. Za vas bomo uredili tudi vse formalnosti, zato nas le pokličite ali pa izpolnite prijavo škode na spletni strani prijava škode - kako prijaviti škodo in vaše vozilo bo kar najhitreje v vrhunski formi kot je bilo pred poškodbo.

Nevarnost toče v Mariboru

Če vas na cesti slučajno ujame toča, nikakor ne ustavljajte vozila pod nadvozi, mostovi, v predorih ali celo sredi ceste, saj vas zaradi tega lahko doleti visoka kazen, istočasno pa je to izredno nevarno početje. Bolje je, da se odpeljete do najbližjega postajališča ali bencinske črpalke, kjer lahko varno ustavite vozilo pod streho.

Popravilo vozil po toči Maribor

Popravilo toče Maribor je izredno učinkovit in zanesljiv postopek, ki ga za vas opravimo mi, saj želimo, da bi bila izkušnja za vas čim manj stresna istočasno pa želimo, da privarčujete veliko časa. Za vas tako opravimo cenitev škode, saj smo uradno cenilno mesto za zavarovalnice Sava, Generali, Allianz, Porsche in Triglav. Nato uredimo vse formalnosti, vam nudimo nadomestno vozilo, v kolikor je to v vaših zavarovalnih pogojih ter brezhibno popravimo vaše vozilo ter vam ga vrnemo v kar najhitrejšem času. Celoten postopek je tako za vas zelo preprost, zato ne odlašajte in se odločite za popravilo škode od toče v Mariboru pri Porsche Maribor.

Potrebna dokumentacija za popravilo toče

Vse formalnosti uredimo mi, zato potrebujemo vaše:

  • vozniško dovoljenje,
  • prometno dovoljenje,
  • zavarovalno polico.

Toča Maribor – uradni pogodbeni servis

Brez obiska zavarovalnice prijavite škodo pri Porsche Inter Auto, saj smo uradni pogodbeni servis in cenilno mesto za Porsche zavarovanje, zavarovalnico Triglav, Sava, Allianz in Generali!

Popravilo udrtin: hladno popravilo toče

V primeru, da je vaš avto poškodovan od toče, je rešitev povsem preprosta in hitra! V poslovalnici Porsche Maribor izvajajo namreč vrhunsko hladno popravilo toče brez lakiranja, gre se torej za postopek, kjer ni potrebe po kleparskih oziroma ličarskih popravilih. To pomeni, da se s posebnimi orodji vrne v prvotno stanje vse luknjice in udrtine, ki jih povzroči toča, brez da bi pri tem kakorkoli poškodovali lak vozila. Hladno popravilo udrtin tako ne poškoduje laka, niti ne pusti sledi oziroma sumov poškodb, na ta način pa vozilo obdrži svojo vrednost, tovarniška barva pa se ne spremeni.

PORSCHE MARIBOR - KONTAKT

  • Porsche Maribor, Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor
  • Jure Družovec, tel.: 02 654 03 27
  • [email protected]

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.