IZ NAŠE ZALOGE RABLJENIH VOZIL
25.09.2018

Na Porsche Maribor po novo ali rabljeno vozilo Volkswagen Golf!

Tako vsestranski kot le malokateri avto
Volkswagen Golf

Volkswagen Golf

Lani je Volkswagen predstavil rahlo prenovljenega Golfa 7,5 in s tem poskrbel za nadaljevanje zgodbe o uspehu tega modela, ki se je začela pisati že davnega leta 1974. Takrat je bila premierno predstavljena prva generacija Golfa. 

  • Izberite si novo vozilo, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska in ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila ter menjavi staro za novo ali staro za staro.


Z zadnjo generacijo Golfa, ki je bila prvotno predstavljena leta 2012 in tehnološko posodobljena leta 2017 smo dobili Golfa, ki se zna bolj kot kdaj koli povezati s svojo okolico. V svojem segmentu je Golf že zdavnaj uveljavil vgradnjo nove vrste digitaliziranih prikazovalnih in upravljalnih elementov ter asistenčnih sistemov iz višjih avtomobilskih razredov.

 

Preveri zalogo Volkswagen Golf pri Porsche Maribor: 

Vse izvedbe modela Golfa so serijsko opremljene s sistemom start-stop in z rekuperacijskim načinom delovanja. Poleg tega ima Golf vgrajeno tudi funkcijo večnaletnega zaviranja, ki v primeru trčenja vozilo samodejno večkratno zavira, da bi se prisotna kinetična energija lahko čim bolj zmanjšala. Za Golfa je opcijsko v ponudbi tudi proaktivni sistem zaščite potnikov. Če ta sistem zazna potencialno nezgodno situacijo, se voznikov in sovoznikov varnostni pas samodejno vnaprej napneta, da bi bila s tem zagotovljena najboljša možna zaščita, ki jo nudita sistema varnostnih blazin in varnostnih pasov.

Za Volkswagen Golf je na voljo široka paleta najsodobnejših novih sistemov - mednje sodijo tehnologije, kot so sistem za nadzor prometa s funkcijo mestnega zaviranja v sili, avtomatsko uravnavanje razdalje, asistenca za ohranjanje smeri, sistem za zaznavanje utrujenosti voznika, funkcija prepoznavanja prometnih znakov, najnovejša generacija parkirnega sistema s krmilno avtomatiko ter avtomatizirani funkciji za uravnavanje luči.

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo nove in tudi rabljene avtomobile z znanim poreklom, poleg tega pa še kvalitetno vzdrževanje z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi rezervnimi deli. Zraven vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš 'jekleni konjiček' deloval še dolgo časa. Z vami smo tekom celotnega procesa - od registracije pa do servisa. V vseh naših poslovalnicah lahko najdete rabljena vozila Volkswagen, rabljena vozila Audi, rabljena vozila Škoda, rabljena vozila SEAT in rabljena vozila Porsche, kot tudi mnoge druge znamke.

 

Volkswagen Golf Das WeltAuto

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. smo za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Pri nas imamo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. Za vsa vozila pod znamko Das WeltAuto vam ponujamo tudi 12 mesečno garancijo.

 

Mihael
Mikolič

Prodaja Gospodarskih vozil VW

Mitja
Mumlek

Prodaja VW
Telefon: 02/65 40 314
Mobilna številka:
Faks:

Zdravko
Gradišnik

Prodaja VW
Telefon: 02/65 40 319
Mobilna številka:
Faks:

Aljoša
Leb

Pozicija
Telefon:
Mobilna številka:
Faks:

Borut
Rottmann

Vodja prodaje Volkswagen