chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Maribor Novice

Iščete svoje sanjsko vozilo? Potem je Volkswagen pravi za vas. Zagotovite si novo vozilo, ki je na voljo takoj, ali pa konfigurirajte svoj sanjski model povsem po svojih zamislih.

  1. Novice
  2. Novi VW Tiguan Allspace 2021
09.06.2021
NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN

Novi VW Tiguan Allspace 2021

Novi VW Tiguan Allspace 2021 – suveren, zmogljiv in navdušujoče slogovno dovršen. Prednaročila bomo začeli sprejemati že poleti. Pri Porsche Inter Auto v Sloveniji bodo prva vozila v salonu že proti koncu leta 2021.

VW Tiguan Allspace 2021

Novi Tiguan Allspace 2021 – prenovljena podoba

Novi VW Tiguan Allspace je bil tehnično in vizualno popolnoma prenovljen, kar nedvomno polaga nove temelje zgodbe o uspehu. Končno je tu tehnično prenovljeni VW Tiguan Allspace, ki navdušuje z izpiljeno podobo, dovršenimi digitalnimi merilniki in vsestransko povezljivostjo. Pri Porsche Inter Auto v Sloveniji bodo prva vozila v salonu že proti koncu leta 2021, prednaročila pa se bodo sprejemala že poleti. Prepustite se navdušiti nad svetlobno grafiko in kakovostnimi oblikovalskimi elementi.

VW TIGUAN ALLSPACE 2021 – novosti

  • na voljo najsodobnejši priključni hibridni pogon
  • digitalna notranjost
  • novi matrični žarometi IQ.LIGHT
  • novi asistenčni sistemi
  • Izpopolnjena notranjost s še več prostora

VW Tiguan Allspace je podaljšana izvedba prodajno uspešnega Tiguana, ki uporabnikom s prtljažno kapaciteto do 1.920 litrov ponuja še več prostora. Če se odločite za opcijsko tretjo vrsto sedežev, se bo v vozilu lahko peljalo sedem oseb, zato je to odlična alternativa za družine. Tako kot poprej se bo tudi zdaj ponašal z veliko prostora in 760 litrskim prtljažnikom s petimi, ter 700 litrskim prtljažnikom s sedmimi sedeži. Znotraj so na voljo nove sedežne prevleke, najnovejši multimedijski sistem pa bo z 8- ali 9,2-palčnim zaslonom.

Image

Izpopolnjena zunanjost novega VW Tiguan Allspace

Izpopolnjena zunanjost se kaže v novih 18-palčnih platiščih, drugačnih odbijačih in spremenjeni maski, poleg tega pa bo Tiguan Allspace že v osnovi na voljo z zadnjimi LED lučmi ter LED žarometi. Prednost pa se ne skriva samo v privlačnem videzu: svetleče diode namreč porabljajo mnogo manj električne energije, istočasno pa imajo dolgo življenjsko dobo. Strešni letvi vam omogoča praktični rešitvi v primeru da vam v notranjosti zmanjka prostora. Na zunanjo impresivnost VW Tiguana Allspace pa pripomorejo še številni kromirani oblikovalski poudarki.

Preverite ponudbo športnih terencev VW:

Katere so največje novosti?

V notranjosti je na voljo nov volanski obroč z osvetljenimi tipkami na dotik. Glede multimedijskega sistema je na voljo celo glasovno upravljanje, mogoče pa je tudi povezovanje z več telefoni hkrati in preko brezžičnega vmesnika App-Connect. Poleg tega je na voljo tudi tehnologija Android Auto. Digitalni merilniki so veliki 8 ali 10,25 palca. Kupcem so na voljo tudi novi dekorativni elementi in večbarvna ambientna osvetlitev. V sklopu dodatne opreme je sedaj na voljo zmogljiv avdio sistem, imenovan Fender premium. (1)

Image

Največje novosti v notranjosti

  • nov volanski obroč s tipkami na dotik
  • digitalizirano upravljanje s klimatsko napravo
  • digitalni merilniki, velikosti 8 ali 10,25 palca
  • novi dekorativni elementi
  • izpopolnjena ambientalna osvetlitev

Novi paketi opreme

Pri novem VW Tiguan Allspace so na voljo popolnoma novi paketi opreme: Tiguan, Life, Elegance in R-Line z še več opreme. Vsi paketi vključujejo sprednja žarometa z LED-tehnologijo in drugimi dodatki na zunanjosti. Vgrajen je tudi nov multimedijski sistem z večjim 9,2-palčnim zaslonom in dodatnimi 10,25-palčnimi digitalnimi merilniki. Že pri osnovnemu Tiguanu bodo kupci našli večji nabor asistenčnih sistemov za popolno varnost.

Preverite tudi našo aktualno zalogo:

Image

VW Tiguan Allspace 2021 TSI, TDI motorji

Tudi pri motorjih TSI in TDI so inženirji naredili velik korak naprek. 1,5-litrski turbobencinski štirivaljnik TSI z močjo 110 kW oz. 150 KM in 250 Nm navora bo na voljo v osnovi. Poleg tega bo zmogljivejši 2,0-litrski turbobencinski štirivaljnik TSI proizvedel 140 kW oz. 190 KM in v najzmogljivejši različici celo 180 kW oz. 245 KM). Slednja motorja bosta moč na vsa kolesa prenašala preko dvosklopčnega robotiziranega menjalnika s sedmimi stopnjami. Različica VW Tiguan Allspace R bo predtavljala enak motor z močjo 235 kW oz. 320 KM, na voljo pa bosta še dva 2,0-litrska turbodizelska TDI motorja z močjo 110 kW oz. 150 KM) in 147 kW oz. 200 KM. Tiguan Allspace bo lahko še vedno vlekel tovor s skupno težo do 2,5 tone.

Če pa vas mikajo tudi električni avtomobili, preverite več o novem VW ID.4!

Image
Image

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.