NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN
08.09.2021

Novi VW Taigo 2021

Naj vas navduši nova tehnologija VW Taigo 2021.
NOVI VW TAIGO 2021

Taigo je prvi SUV Coupe znamke Volkswagen

Pripravite se na povsem novo obliko karoserije znamke Volkswagen. Novi športni terenec Taigo je nov trendovski model za izrazit življenski slog. Številni asistenčni sistemi najnovejše generacije zagotavljajo najboljše udobje in visoko varnost za vse potnike. 

Novosti pri VW TAIGO 2021:

  • nov trendovski model
  • popolnoma digitalen in vedno povezan
  • matrični žarometi LED IQ.LIGHT
  • asistenca Travel Assist IQ.DRIVE
  • najnovejša generacija motorjev

Novi Taigo se osredotoča na dizajn, individualnost in čustva. Skoraj 4,26 metra dolg SUV, ki je serijsko opremljen z žarometi LED, popolnoma digitalnim kokpitom in infotainment sistemi najnovejše generacije (MIB3), postavlja visoke tehnološke standarde v svojem razredu.

Volkswagen - preverite ponudbo:

Image

Novi VW Taigo 2021 - zunanjost

  • najbolj napredna tehnična zasnova 
  • osvetljena letvica med žarometi
  • izrazite sprednje in zadnje luči
  • markantne poteze

Novi VW Taigo 2021 - notranjost

V notranjosti je Taigo opremljen s premišljeno oblikovanim večfunkcijskim volanom in sodobnimi upravljalnimi elementi, ki so del serijske opreme. Multimedijski sistemi temeljijo na tretji generaciji modularnega sistema (MIB3), ki vključuje spletni krmilnik (eSIM) in »App-Connect Wireless«.

Funkcije, kot so dostop do storitev pretakanja, naravno glasovno upravljanje in nastavitve po meri v oblaku z uporabo »Volkswagen ID-ja«, omogočajo glede na opremo uporabo najnovejših storitev MIB3.1. Podobna tehnologija je na voljo tudi že v novem športnem terencu VW Tiguan

Varnost najvišjih razredov

Tudi na področju asistenčnih sistemov, ki prinašajo več udobja in varnosti, je novi SUV zelo podoben vozilom Volkswagen višjih razredov.

Taigo je serijsko opremljen z asistenčnimi sistemi, kot sta sistem za nadzor prometa Front Assist, ki vključuje mestno funkcijo zaviranja v sili, in asistenca za ohranjanje smeri na voznem pasu Lane Assist. Asistenca za vožnjo Travel Assist IQ.DRIVE je na voljo kot opcija in omogoča delno avtonomno vožnjo do sistemsko pogojene največje hitrosti 210 km/h.

Image
Image
Image