IZ NAŠE ZALOGE RABLJENIH VOZIL
06.07.2021

Nakup rabljenega vozila

Zagotovo vaša najboljša odločitev – varen in vrhunski nakup rabljenega vozila pri Porsche Inter Auto!
Nakup rabljenih vozil

Nakup rabljenega vozila je podoben lovu na skriti zaklad, če se postopka ne lotite pri zanesljivih prodajalcih rabljenih vozil, saj na trgu hitro najdemo sanjske ponudbe, a ne smemo pozabiti, da ni vse zlato, kar se sveti. Sploh pa je nakup rabljenega vozila zelo pomembna odločitev, ki bo močno vplivala na vašo kvaliteto življenja – na zanesljivo in varno vožnjo, ki je še kako pomembna. Celoten proces pa je nenazadnje še časovno naporen. Zato ne odlašajte in nam zaupajte vaše želje, mi pa vam bomo strokovno in transparentno pomagali sprejeti pravo odločitev nakupa vašega novega rabljenega vozila.

KONTAKT: Potrebujete pomoč pri nakupu vašega sanjskega avtomobila? Pokličite nas na 041 392 204 ali nam PIŠITE. Z veseljem smo vam na voljo!

Preverite ponudbo rabljenih vozil:

Nasveti pri nakupu rabljenega vozila

Nakup rabljenega avtomobila je vedno precej skrivnosten proces, saj se dejansko stanje oziroma morebitne nevidne napake lahko pokažejo šele čez čas. Zato je izjemnega pomena, da ste pozorni praktično na vse: na ceno, število prevoženih kilometrov, servisno knjižico, natančen pregled zunanjosti in notranjosti, število prejšnjih lastnikov, morebitne stare škode ter nezgode…

Nižja cena tako ni nujno odraz ugodnosti, ampak se za njo lahko skriva marsikaj – morda poškodovano vozilo, neurejena dokumentacija, števec prevoženih kilometrov, ki ne odraža resničnega stanja,… Zato je bistveno, da se odločite za zanesljivega prodajalca rabljenih vozil, ki vam zagotavlja še dodatne garancije in jamstva, ki služijo kot jamstvo kvalitete rabljenega vozila. V primeru kasnejših težav ste na ta način zavarovani.

Prednosti nakupa rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto

1. 8 DNI VRAČILA VOZILA – EKSKLUZIVNO

Ker verjamemo v svojo kakovost, vam omogočamo vračilo ali zamenjavo vozila v 8 dneh v primeru, da z njim niste zadovoljni.

2. PORSCHE JAMSTVO RV PLUS

Ob nakupu rabljenega vozila se lahko odločite tudi za sklenitev vrhunskega Porsche jamstva RV Plus, ki do 24 mesecev krije stroške dragih popravil, brez omejitve kilometrov.

3. GARANCIJA ZA BREZSKRBEN NAKUP

Pri Porsche Inter Auto opravimo za vsako rabljeno vozilo tehnično kontrolo 250 točk. S tem zagotovimo, da stranka ob nakupu rabljenega vozila prejme tehnično in optično vrhunsko ohranjeno ter pripravljeno vozilo.

4. DO 700€ POPUSTA OB NAKUPU

Ob nakupu rabljenih vozil prejmete še vse do 700€ popusta v obliki znižanja MPC, do katerega je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu/kreditu ali operativnem leasingu in zavarovanju pod pogoji akcije RV BON.

5. VKLJUČEN BON ZA SERVIS V VREDNOSTI 100€

Pri Porsche Inter Auto vam podarimo še bon za servis v vrednosti 100€, s čimer si boste zagotovili vrhunsko opravljene servisne storitve na pooblaščenem servisu.

Image