chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Maribor Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Maribor najdete tukaj.

 1. Novice
 2. Kupujete družinski rabljen avto? Preverite tudi VW Touran!
04.07.2023
Novosti znamke Volkswagen

Kupujete družinski rabljen avto? Preverite tudi VW Touran!

Kupujete družinski rabljen avto? Preverite tudi VW Touran!

vw-touran

Rabljen avto VW Touran - zakaj je odlična izbira za družine?
Družinski avto VW Touran se pogosto uvršča med odlične izbire za družine med rabljenimi avtomobili, saj ponuja številne prednosti, ki ustrezajo potrebam družinskega življenja. V tem članku vam predstavljamo nekaj razlogov, zakaj je rabljen VW Touran odličen za družine. Zaradi svojih številnih prednosti je priljubljen med vozniki, ki iščejo zanesljiv in vsestranski avtomobil za vsakodnevno vožnjo.


Kaj vas bo navdušilo pri rabljenem Touranu?
Zakaj je Volkswagen Touran odlična izbira za družine? Rabljen VW Touran predstavlja privlačno izbiro za družine, saj združuje prostornost, večnamenskost, varnost, udobje in zanesljivost v enem vozilu.

Image

VW Touran je kompaktni enoprostornik, ki ponuja obilico prostora za potnike in prtljago. Ima več sedežnih mest in prilagodljivo notranjost, ki omogoča udobno namestitev družinskih članov in njihove prtljage. Touran ima fleksibilen prostor, ki omogoča prilagoditev sedežev in ustvarjanje dodatnega tovornega prostora, če je potrebno. Z možnostjo podiranja zadnjih sedežev se lahko poveča prostor za tovor ali pa se ustvari več prostora za potnike. VW Touran je opremljen z naprednimi varnostnimi funkcijami, ki ščitijo potnike in voznika. Med njimi so sistem za zaznavanje pešcev, sistem za samodejno zaviranje v sili, sistem za ohranjanje voznega pasu in številni drugi varnostni sistemi, ki prispevajo k večji varnosti v prometu. Udobje in tehnologija: Touran ponuja udobno vožnjo z naprednimi funkcijami, kot so sistem za avtomatsko klimatizacijo, navigacijski sistem, povezljivost s pametnimi telefoni preko Apple CarPlay ali Android Auto ter številne druge možnosti za zabavo in udobje med vožnjo. Zmogljivi motorji: Rabljeni VW Touran je na voljo z različnimi močnimi in učinkovitimi motorji, ki omogočajo dobro zmogljivost pri vožnji. Prav tako je na voljo z možnostjo izbire med ročnim in avtomatskim menjalnikom, kar omogoča prilagoditev glede na voznikove preference. VW Touran je znan po svoji visoki kakovosti izdelave in zanesljivosti. Kot rabljen avtomobil ima pogosto dobro ohranjeno zgodovino servisiranja, kar dodatno zagotavlja zaupanje in mirnost pri nakupu. V primerjai z novim Volkswagen Touranom lahko z izbiro odlično ohranjenega rabljenega vozila veliko privarčujete.

VW Touran 2003-2015 1T mk1 (prve generacije)
VW Touran 2003-2005: predzadnje generacije je odlična izbira za družine, ki iščejo prostorno, prilagodljivo in varno vozilo. S svojo zanesljivostjo, udobjem in napredno tehnologijo bo Touran zagotovil prijetne in udobne družinske poti. Touran predzadnje generacije je na voljo z različnimi bencinskimi in dizelskimi motorji, ki ponujajo dobro kombinacijo zmogljivosti in učinkovitosti. Nekateri modeli imajo na voljo tudi hibridno tehnologijo, kar omogoča boljšo varčnost pri porabi goriva. ouran predzadnje generacije je opremljen z napredno tehnologijo, ki zagotavlja udobje in povezljivost. To vključuje sistem za brezžično polnjenje pametnih telefonov, avtomatsko klimatsko napravo, navigacijski sistem, povezljivost s pametnimi telefoni in drugimi napravami ter številne druge funkcije. Na voljo so bili vsi najbolj različni motorji, za vse potrebe družine: VW Touran bencinski TSI in dizelski TDI motorji različnih moči.

Image

VW Touran 2015- 5T mk2 (druge zadnje generacije)
VW Touran zadnje generacije je kompaktni enoprostornik, ki ponuja prostorno notranjost in udobje za družine. Zasnovan je z modernim in privlačnim dizajnom, ki ga odlikujejo čiste linije in dinamična oblika. Touran zadnje generacije se ponaša z napredno tehnologijo in številnimi sodobnimi funkcijami. V notranjosti najdemo intuitiven zaslon na dotik za upravljanje informacijsko-zabavnega sistema, povezljivost s pametnimi telefoni, navigacijski sistem in sistem za brezžično polnjenje. Prostornost je ena od ključnih prednosti Tourana, saj nudi veliko prostora za potnike in prtljago. Prilagodljiv sistem sedežev omogoča enostavno prilagajanje notranjosti glede na potrebe, s podiranjem in premikanjem sedežev pa lahko pridobite večji tovorni prostor ali pa povečate udobje potnikov. Varnost je pomembna lastnost Tourana, saj je opremljen z naprednimi varnostnimi funkcijami, kot so sistem za zaznavanje pešcev, sistem za samodejno zaviranje v sili, nadzor mrtvega kota in sistem za ohranjanje voznega pasu. S tem zagotavlja večjo zaščito potnikov in večjo varnost na cesti. Glede na izbiro motorjev in menjalnikov, lahko izbirate med različnimi možnostmi, ki vam omogočajo prilagoditev glede na vaše potrebe in želje. Motorji so učinkoviti in zagotavljajo dobro zmogljivost ter nizko porabo goriva. Volkswagen Touran zadnje generacije je tako zanesljiv in prilagodljiv družinski avtomobil, ki združuje prostornost, udobje, varnost in napredno tehnologijo v enem vozilu.

Varen nakup skrbno pregledanih rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto
Pri nakupu rabljenega vozila VW Touran je priporočljivo preveriti zgodovino rabljenega vozila, vključno s preteklimi lastniki, servisno zgodovino, prevoženimi kilometri in morebitnimi nesrečami. Prav tako je priporočljivo opraviti temeljit pregled vozila, da se zagotovi, da je v dobrem tehničnem stanju. Na splošno je VW Touran preverjena rabljena vozila dobra izbira za tiste, ki iščejo športen in prestižen avtomobil manjšega formata. Zagotavljajo visoko kakovost izdelave, zmogljivost, udobje in napredne funkcije, po nižji ceni v primerjavi z novimi vozili.

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. so za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Imajo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna preverjena odlična rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. 

Katere so prednosti nakupa rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto?

 • ohranjena vozila
 • online podpis in nakup pogodbe
 • tehnično odlično ohranjena
 • video predstavitev vozila
 • strokovno pregledana
 • garancija 8 dni za vračilo/zamenjavo
 • preverjanje 250 kontrolnih točk
 • servisni bon do 100 €
 • do 1.000 evrov popusta ob financiranju
 • do 500 evrov popust ob menjavi vozila


Pokličite na 041 392 204  za vse dodatne informacije.

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.