chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Maribor Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Maribor najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Avtoservis MARIBOR - Volkswagen servis, Škoda servis, Audi servis - prednosti pooblaščenega partnerja!
09.07.2020
SERVISNE NOVICE

Avtoservis MARIBOR - Volkswagen servis, Škoda servis, Audi servis - prednosti pooblaščenega partnerja!

Iščete pravo izbiro pri servisiranju vašega vozila znamk VW, Audi, Škoda? Za nasvete o servisiranju smo povprašali vodja servisa gospoda Boruta Pokeržnika

Avto Servis Maribor Porsche Maribor

POOBLAŠČENI AVTOSERVIS 

AVTOSERVIS V MARIBORU ZA VOZILA VOLKSWAGEN, ŠKODA, IN AUDI

Akcijska ponudba za avtoservis:

VEDNO VREDNO - UGODNEJŠI SERVISNI PAKETI
Za vas smo pripravili ugodnejše Vedno vredno varčevalne pakete za servis vozil, starejših od štirih let, s katerimi boste dodatno privarčevali. Izkušeni strokovnjaki pri pooblaščenem servisu Porsche Maribor bodo poskrbeli za kvaliteten servis. Tukaj smo za vas!

V PAKET VSE VKLJUČENO - akcijska cena za servis Vedno vredno (delo, material):

  • originalno olje
  • originalni oljni filter
  • menjava tesnilnih obročev
  • delo menjave olja
  • 2-letno jamstvo na delo in material
  • asistenca Audi Porsche Slovenija

Zahtevajte najugodnejšo ponudbo za servis vašega vozila. Pokličite našo sodelavko Martino na 031 616 918!

Intervju: Borut Pokeržnik, vodja servisa pri Porsche Maribor

Kaj imata skupnega ustna higiena in servisni obisk/obisk na servisu?

Če bi vnaprej vedeli, da bo redno vzdrževanje odločilno vplivalo na dolgoročno brezhibnost vašega vozila – bi si vzeli čas? Vsak mesec se v naš servisni center pri Porsche Maribor vrača vedno več strank. Kateri so torej najodločilnejši dejavniki, ki vplivajo na izbiro servisa? Za odgovore smo povprašali našega strokovnjaka – vodjo servisa pri družbi Porsche Maribor, gospoda Boruta Pokeržnika.

Katere so prednosti servisiranja pri pooblaščenem serviserju?

Danes je bistveno, da lahko stranki ponudimo jamstvo za vse naše storitve. Treba je poudariti našo storitev Asistenco Porsche Slovenija Volkswagen. Ko ima stranka težave, se lahko obrne na nas – pokliče na brezplačno telefonsko številko in v najkrajšem možnem času je vozilo pregledano. Če se zgodi, da vozilo z lastno močjo ne more nadaljevati poti, se stranki ponudi vleka do najbližjega pooblaščenega servisa. Če avtomobila ni mogoče popraviti v treh urah, dobi stranka nadomestno vozilo, pri obsežnejših popravilih v tujini pa ima plačano bivanje v hotelu.

Med prednostmi, ki jih zagotavljamo vozilu, so tudi brezplačne akcije tovarne/tovarniške akcije, vanje pa je vozilo vključeno, če je redno vzdrževano na pooblaščenem servisu. Jamstvo mobilnosti se ohranja celotno življenjsko dobo vozila, če se servisni pregled opravi po priporočilu proizvajalca.

Kaj zagotavlja pooblaščeni servis?

Predvsem gre za izobražen kader, ki lahko prek računalniške povezave z matično tovarno odpravi še tako zahtevne napake. Poleg tega je tu že omenjeno jamstvo, ki pri nas velja za vse opravljene storitve. Zagotovo ne gre spregledati niti že prej omenjene mobilne garancije, ki velja po vsej Evropi. 

Katerih ugodnosti so deležne stranke pri servisnih storitvah pri pooblačenem serviserju?

Bistvene ugodnosti so predvsem: vsaka stranka je naročena ob točno določeni uri, v naših prostorih vedno poskrbimo za prijetno počutje, ponujamo različne ugodne servisne pakete in seveda ji ponudimo nadomestno vozilo. Prav tako ponujamo kakovostno razlago popravil in stranki priporočamo, kaj bo v prihodnje treba odpraviti, seveda vse to opravimo, ko stranka naše predloge potrdi.

Kako pogosto potekajo izobraževanja servisnega osebja?

Ker na trg pogosto prihajajo novi proizvodi, je šolanje bistvenega pomena. Zaradi številnih inovacij in zapletenih elementov, ki so vgrajeni v vozila koncerna Volkswagen, se naši serviserji nenehno izobražujejo. Le nenehno izobraževanje zagotavlja najvišjo kakovost, saj bi nas sicer povozil čas. Tako so vsi naši serviserji končali zahtevno izobraževanje, vsaj pet dni na leto pa namenimo dodatnemu izobraževanju, to pomeni, da lahko stranki ponudimo najvišjo raven kakovosti storitev.

Kako pomembno je redno vzdrževanje vozila?

Zelo pomembno! Pomembnost je najlaže ponazoriti s primerjavo z ustno higieno. Bolj ko se vozilo zanemarja, krajša bo njegova življenjska doba, s tem pa se bodo dražili servisni pregledi. Če vozilo redno vzdržujete in poskrbite za primerno raven zavornih tekočin, olja …, bo vaš avtomobil zagotovo brezhibno deloval do naslednjega servisnega pregleda.

Kako poteka naročanje na redni servisni pregled?

Vse poteka prek terminskega planerja, kjer se sprejmejo naročila osebno in po telefonu (02 65 40 303) in nato vse skupaj računalniško obdelajo. Redne stranke navadno povedo samo ime in priimek ali pa registrsko označbo in že se naročilo odpremi. Naročanje se konča do 12.00 in takrat iz centralnega skladišča v Salzburgu odpremijo blago (nadomestne dele), potrebno za popravilo. Vsi deli so že na naših servisih, ko večina strank še trdno spi.

Katere akcije pripravljate v prihodnje?

Ogromno povezanih akcij poteka že pri samem nakupu vozila. Imamo denimo zimske akcije, menjavo pnevmatik, pregled klimatske naprave ipd. Za starejša vozila imamo pripravljene posebne akcije v sklopu Varčevalnih paketov Vedno Vredno, ki vključujejo popuste za storitve tudi do 40-odstotkov, odvisno seveda od starosti vozila.

Kateri so najodločilnejši dejavniki, ki vplivajo na izbiro servisa?

Dejstvo je, da storitve, ki jih priporočajo zadovoljne stranke, dajejo boljši občutek in zaupanje v kakovost. Kot pravi star pregovor, dober glas seže v deveto vas. Pri družbi Porsche Maribor stranka svojega servisnega svetovalca spozna že, ko prevzame novo vozilo. Osebni stik servisnega svetovalca in stranke ter poznavanje strankinih želja sta vodili našega poslovanja. Zbujati morata občutek strokovnosti in zaupanja.

Imate vprašanja v zvezi s servisiranjem vozil? Potrebujete ponudbo za servis znamk VW, Audi ali Škoda? Pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo pomagali. 

REGISTRACIJA VOZIL MARIBOR

Registracija vozil, podaljšanje registracije, zavarovanje avta - vse to lahko opravite pri Porsche Maribor. Nudimo vam vse storitve s področja opravljanje registracije. Strokovno, osebno in prijazno. Uredite vse potrebne postopke enostavno, na enem mestu in brez stresa.

REGISTRACIJA VOZIL MARIBOR, Šentiljska cesta
Naslov: Šentiljska cesta 128a, 2000 Maribor
Kontakt: 02 65 40 349 ali 02 65 40 316.
Delovni čas: 8:00 - 16:00

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.