SERVISNE NOVICE
09.04.2021

AUDI SERVIS MARIBOR

AUDI SERVIS MARIBOR: Pripeljite svojega Audija v poslovalnice Porsche Maribor in si zagotovite prvovrstno oskrbo vašega vozila.
Audi Servis Maribor

AUDI SERVIS MARIBOR: Ker se zavedamo, da je avto prej kot luksuz postal potreba, vam za njegovo varno uporabo, daljšo življenjsko dobo ter navsezadnje ohranjanje vrednosti ponujamo kvaliteten avtoservis, ki bo vaše vozilo ohranjal v najboljši formi.

  • Kvalitetna izvedba storitev
  • Ohranjanje vrednosti vozila
  • Profesionalen pristop

Pooblaščeni servis Maribor

V pooblaščenem servisu Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta vedno poskrbimo za strankino prijetno počutje. Naše osebje je korektno, prijazno ter spoštljivo. Ker sta naši osrednji vrednosti zaupanje in kakovost, si želimo stranko vedno poslušati ter ji ponuditi kakovostno razlago popravil. Sodobni avtomobili so namreč vedno bolj kompleksni, kar pomeni da njihovo vzdrževanje zahteva vedno zahtevnejša znanja. Pooblaščeni servis pozna do potankosti vaše vozilo ter ustrezne protokole vzdrževanja s tem pa zagotavlja večjo varnost na cesti vas in vaših sopotnikov.

Avtoservis Maribor

Vabimo vas, da nas obiščete ter se tako na lastne oči prepričate, da nam je vaš avtomobil vredno zaupati.

KONTAKT: Za rezervacijo termina ali več informacij nas obiščite v naših mariborskih poslovalnicah:

  • AUDI Porsche Maribor; Šentiljska cesta 128a, 2000 Maribor; tel. št.: (02) 654 03 00
  • AUDI Porsche Ptujska cesta; Ptujska cesta 150, 2000 Maribor; tel. št.: (02) 450 26 60

Audi servis cena

Razumemo, da stroški servisiranja s starostjo naraščajo, zato vam ponujamo ugodne pakete Audi Vedno vredno, ki zajemajo vse najpogostejše storitve po nižji ceni: vse od malega servisa (menjava olja ter oljnih filtrov) pa do velikega servisa (menjava zobatega jermena in črpalke hladilne tekočine), menjava zavornih ploščic in nazadnje tudi servis blažilnikov (amortizerjev).