SERVISNE NOVICE
30.09.2020

AUDI SERVIS MARIBOR

AUDI SERVIS MARIBOR - PORSCHE MARIBOR in PORSCHE PTUJSKA CESTA sta pooblaščena servisa za vašega Audija.
Audi servis Ljubljana

AUDI SERVIS MARIBORA

V MARIBORU lahko svojega Audija na kvaliteten in profesionalen servis zapeljete na kar dve lokaciji naših pooblaščenih servisov – na PORSCHE PTUJSKA CESTA IN PORSCHE MARIBOR

. Reden servis vozila z leti postaja še pomembnejši, saj vašemu Audiju z rednim vzdrževanjem podaljšujete življenjsko dobo in ohranjate vrednost. V kolikor se odločite za obisk pooblaščenega servisa (Pooblaščeni servis Audi), vam na naše delo in vgrajene originalne dele poleg dvoletnega jamstva omogočamo tudi Asistenco Audi 24/7, zraven pa ste upravičeni še do mnogih ugodnosti, ki jih ponuja matična tovarna Audi. Uporaba  originalnih rezervnih delov je eden izmed največjih prednosti servisa pri pooblaščenemu serviserju, saj vgrajujemo le dele, ki so narejeni specifično za vaš model vozila in se mu popolnoma prilagajajo.

Zavedamo pa se, da stroški servisiranja s starostjo naraščajo, zato smo vam pripravili ugodne paketne ponudbe Audi Vedno vredno. Naši ugodni varčevalni paketi zajemajo vse najpogostejše servisne storitve – mali servis z menjavo olja in oljnih filtrov, veliki servis z menjavo zobatega jermena in črpalke hladilne tekočine, menjavo zavornih ploščic in servis blažilnikov (amortizerjev). V naše delo zaupamo in se zavedamo, da lahko vašemu Audiju ponudimo le najboljšo storitev, zato nam lahko zaupate tudi vi. Naši mehaniki se letno udeležujejo mnogih dodatnih izobraževanj, saj tehnika stalno napreduje, mi pa želimo biti v koraku s časom in s tem vam ponuditi le najboljše.

Za rezervacijo termina ali več informacij nas obiščite v naših ljubljanskih poslovalnicah:

  • AUDI Porsche Maribor; Šentiljska cesta 128a, 2000 Maribor; tel. št.: (02) 654 03 00
  • AUDI Porsche Ptujska cesta; Ptujska cesta 150, 2000 Maribor; tel. št.: (02) 450 26 60

Menjava olja v menjalniku je zelo pomemben del servisa vozila z avtomatskim menjalnikom. Avtomatski menjalnik pogosto povezujemo z udobno in preprostejšo vožnjo, saj se tekom vožnje bolj posvečamo varnosti in vožnji na cesti. Da preprečite morebitne okvare menjalnika in svojemu menjalniku omogočite optimalno delovanje, je v avtomatiku potrebno menjati tudi olje v menjalniku. 

Za ponudbo ali rezervacijo termina se obrnite na go. Martino: 031 616 918. 

205/55 16 ZIMSKE GUME - akcija 2020/2021!

205 55 R 16 ZIMSKE GUME - akcijska ponudba zimskih gum že čaka na vas, preverite najugodnejšo ponudbo. Ob nakupu zimskih gum 205/55 R16 morate biti pozorni na številne dejavnike, tudi na malenkosti, ki se lahko izkažejo za zelo pomembne in koristne. Preverite test zimskih gum 2020, katere gume iz leta v leto dosegajo najboljše rezultate. V ponudbi imamo skoraj tisoč zimskih gum!

  •  KONTAKT ZA NAKUP GUM:  051 288 567 (ga. Maja), sodelavka za prodajo zimskih gum 2020