chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Maribor Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Maribor najdete tukaj.

  1. Novice
  2. VW Transporter, Caravelle, Multivan 6.1 akcija 2021
27.01.2021
AKCIJA

VW Transporter, Caravelle, Multivan 6.1 akcija 2021

VW Transporter, Caravelle ali Multivan 2021 - izberite si svojega novega partnerja za delo tudi vi s posebnimi ugodnostmi pri Porsche Maribor!

vw t6.1

VW Transporter, Caravelle, Multivan 6.1 – v letu 2021 v novi akciji!

Volkswagen 6.1 akcija: podjetniki se vsakodnevno soočajo z velikimi izzivi. Ker vemo, da pri delu potrebujejo robustna in zanesljiva gospodarska vozila, smo pri Porsche Maribor skupaj z znamko Volkswagen Slovenija za lažjo odločitev pripravili vrhunsko akcijsko ponudbo vozil VW Transporter 2021, ki so na voljo že od 22.232 € + DDV* naprej.

Izberite si svojega novega partnerja za delo tudi vi – izbirajte med novimi modeli VW Transporter, Caravelle ali Multivan najnovejše generacije 6.1 z vključeno bogato opremo. Vozila vas že čakajo.

Družina modelov 6.1 vas bo zagotovo navdušila z izpopolnjeno zunanjostjo, nadvse prostorno notranjostjo, udobno vožnjo, naprednimi asistenčnimi sistemi ter učinkovitejšimi motorji. Naj vas novi modeli navdušijo! Preverite popolnoma nove akcijske modele družine 6.1 (Transporter, Caravelle, Multivan) za leto 2021 s še več ugodnostmi!

Katere so bistvene prednosti družine VW 6.1?

  • robustna notranjost, drsna vrata
  • prilagodljivi sedeži, veliko udobja
  • Transporter, Caravelle, Multivan 2021 – preverite akcijsko ponudbo!

Potrebujete več informacij o novem modelu oz. želite pridobiti ponudbo ali opraviti testno vožnjo? Pišite sodelavki na [email protected] ali jo pokličite na 031 616 918!

VW Transporter 6.1 2021 – najnovejša različica kultnega modela ŽE OD 22.232 € + DDV* naprej!

Naročite lahko: Transporter Furgon, Transporter Krpan, Transporter Kombi. VW Transporter serijsko vključuje bogato opremo, kot je denimo klimatska naprava Climatic, radio Composition Audio z Bluetooth in DAB+, asistenca za spust "Hill Descent Assist", po višini nastavljiv voznikov sedež z nasloni za roke in ledveno oporo ter jeklena platišča 6.5 Jx16.

VW Caravelle 6.1 2021 – za profesionalni prevoz oseb ŽE OD 32.552 € + DDV* naprej!

Naročite lahko: Caravelle Family. VW Caravelle serijsko vključuje bogato opremo, h kateri na primer prištevamo 3-sedežno klop v tretji sedežni vrsti, akustični parkirni sistem spredaj in zadaj, 3-consko avtomatsko klimatsko napravo Climatronic, DAB+, drsna vrata na desni strani, kamero za vzvratno vožnjo ter jeklena platišča 6.5 Jx16.

VW Multivan 6.1 2021 – nova definicija standarda ŽE OD 33.864 € + DDV* naprej!

Naročite lahko: Multivan Family. VW Multivan serijsko vključuje bogato opremo, h kateri med drugim spadajo tudi vzdolžno pomična 3-sedežna klop v tretji vrsti z ležalno funkcijo, asistenca za bočni veter "Cross Wind Assist", brisalec zadnjega stekla z napravo za pranje, klimatska naprava z avtomatskim uravnavanjem temperature Climatic 2, dodatni grelec za potniški prostor, DAB+ ter dodatna vtičnica spredaj.

Zlata medalja za najbolj varen kombi – test 2021!

Izredno pomembno je, da imate ob sebi vozilo, ki je vedno pripravljeno na delo in obenem tudi varno. VW T6.1 je poleg vseh odlik prejel še zlato medaljo za najvarnejši kombi med lahkimi gospodarskimi vozili (19 testiranih kombijev s strani Euro NCAP). Poleg odlične konstrukcije zagotavlja največ sistemov za pomoč voznikom. VW T6.1 – razpoložljivi asistenčni sistemi sistem za avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC) asistenca za ohranjanje smeri na voznem pasu asistenca za bočni veter parkirni sistem s krmilno avtomatiko Park Assist senzorska zaščita bočne strani asistenca za odparkiranje avtomatski vklop/izklop dolgih luči Light Assist

VW Caddy 2021 na voljo tudi že Krpan in Maxi!

Z veseljem sporočamo, da lahko sedaj pri novem Caddyju izbirate tudi med dvema novima različicama Caddy Krpan in Caddy Maxi. Poleg tega so vam po novem na voljo tudi najnaprednejši bencinski motorji v razredu, ki jih odlikuje nizka poraba električne energije.

Caddy Krpan je odlično pripravljen na vsakodnevne situacije. Zanesljiv, prilagodljiv in izjemno praktičen. Podaljšana izvedba, imenovana Caddy Maxi, zagotavlja dovolj prostora za kar dve euro paleti, ki sta na sredini in zadaj lahko obrnjeni počez ali pa na sredini počez in zadaj po dolžini vozila.

Potrebujete več informacij? Kontaktirajte nas, z veseljem smo vam na voljo.

Volkswagen Gospodarska vozila Porsche Maribor, Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Iztok Drobnič

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.