MOBILNOST IN VOLKSWAGEN
01.10.2020

Volkswagnov App-Connect povezuje vaš telefon z avtomobilom za brezskrbno vožnjo.

VOLKSWAGEN APP-CONNECT poveže vaš mobitel z vašim vozilom.V sklopu tega sistema vam je na voljo ogromno priročnih storitev in aplikacij, ki vam bodo vsakič znova na poti olajšale vožnjo.
app connect

Vsi si želimo povezljivosti vozila s telefonom. Če drugega ne, nam omogoča, da ne uporabljamo svojega mobilnega telefona med vožnjo in s tem ne ogrožamo sebe in drugih udeležencev v prometu. Volkswagen je za vas pripravil elegantno rešitev. 

Volkswagen App-Connect aktivacija je na voljo v večini vozil in je kompatibilen z večino pametnih mobilnih telefonov. App-Connect je na voljo v več paketih, združujejo pa ga tri tehnologije, s katerimi aplikacije svojega mobilnega telefona prikažete na zaslonu za dotik:

MirrorLink®,
Apple CarPlay™ in
Android Auto™ družbe Google™ (ni še na voljo v Sloveniji)
Za aktivacijo App-Connect v vašem vozilu Volkswagen boste potrebovali aktivacijsko kodo, ki vas bo stala od 267,00 € dalje, dodatno pa je potrebno plačati še strošek nadgradnje. Celotna cena je odvisna od samega Volkswagen vozila (ob naročilu imejte ob sebi številko šasije vozila) in obsega dela. 

Na poti ste z App-Connect odlično povezani, vendar je sama povezljivost odvisna od vašega multimedijskega sistema (npr. Composition Media ali Discover Media), prav tako pa so funkcije odvisne od modela vašega mobilnega telefona. Samo povezljivost in kompatibilnost svojih mobilcev lahko preverite na Volkswagnovi uradni strani, kjer lahko izberete svoj model vozila, multimedijski infotainment in seveda svoj mobilni telefon. 

Za več informacij in rezervacijo termina namestitve App-Connect pokličite +386 31 616 918.