NOVOSTI PRI ZNAMKI ŠKODA
23.09.2020

ŠKODA RAPID REDNI SERVIS - akcijski servisni paketi

ŠKODA RAPID REDNI SERVIS: za vas smo pripravili akcijske servisne pakete z menjavo olja za vozila Škoda Rapid starejša od štirih let (Vedno vredno Varčevalni paketi).
ŠKODA RAPID SERVIS

ŠKODA RAPID REDNI SERVIS – akcijski servisni paketi

Z obiskom pooblaščenega servisa in rednim vzdrževanjem ter servisiranjem vašega vozila Škoda Rapid z originalnimi deli boste zagotovili dolgo življensko dobo vašega avtomobila. Pri nas poskrbimo za strokovno izvedbo vseh servisnih storitev, vaš avto pa bo brezhibno deloval še veliko kilometrov.

ŠKODA RAPID SERVIS KONTAKT

Pokličite nas za več informacij o menjavi olja in se naročite na servis. Pokličite našo sodelavko Martino na 031 616 918!

MENJAVA MOTORNEGA OLJA

Vam zagotavlja veliko prednosti - velika prednost servisiranja pri nas je 2 leti garancije na delo in vgrajene originalne dele, pripada pa vam tudi asistenca Škoda Porsche Slovenija. Pri menjavi olja pa uporabljamo profesionalna olja za vaš tip vozila Škoda. Vedno vredno, Varčevalni paketi za vozila starejša od štirih let!

POOBLAŠČENI SERVIS ŠKODA

Strokovno opravljen servis z menjavo olja na pooblaščenem servisu Porsche Inter Auto. V paketno ceno (redni, servis, menjava olja) - vse vključeno po posebno nizki ceni.

PAKETNA SERVISNA CENA - VSE VKLJUČENO!

  • profesionalno motorno olje,
  • originalni oljni filter Škoda,
  • delo menjave olja,
  • test akumulatorja,
  • asistenca Porsche Slovenija Škoda, 24 ur na dan,
  • 24-mesečna garancija na delo menjave in originalne dele.


Pokličite nas za več informacij o menjavi olja in se naročite na servis. Pokličite našo sodelavko Martino na 031 616 918!