NOVOSTI PRI ZNAMKI ŠKODA
24.09.2021

Škoda Enyaq Coupe iV 2022 - prihaja novi SUV

Škoda Enyaq Coupe iV - znamki Škoda se bo kmalu pridružil povsem novi električni športni terenec z dosegom do 535 kilometrov.
Škoda Enyaq Coupe iV 2022

Škoda Enyaq Coupe 2022 - kmalu se bo ponudbi električnih vozil znamke Škoda pridružil še Škoda Enyaq Coupe iV. 

Že model Škoda Enyaq iV je bil na trgu izjemno dobro sprejet. Sedaj pa je znamka Škodana trg prpeljala svojega prvega električnega SUV-ja z dodatno, še bolj elegantno oblikovano različico modela, ki se bo imenoval Škoda Enyaq Coupe iV, za katerega je pa seveda značilna elegantno padajoča linija zadka.

Škoda Enyaq Coupe iV - katere so največje novosti?

  • največji doseg več kot 535 km (WLTP)
  • prtljažnik velik do 570 litrov
  • opcijski štirikolesni pogon
  • 13-palčni osrednji zaslon na dotik
  • elegantno padajoča linija zadka

Električni Škoda Enyaq iVbo tako v svoji ponudbi prejel popolnoma novo različico, ki bo nagovarjala bolj zahtevne kupce. Škoda Enyaq Coupe iV in nudi še več dinamike za trendovsko naravnane kupce. Na voljo je obilje prostora za do petčlansko družino, volumen prtljažnika znaša 570 litrov. Sedaj največji doseg znaša več kot 535 kilometrov (po kriterijih WLTP). Serijska funkcija za hitro polnjenje omogoča kratke čase polnjenja. V notranjosti pogled pritegne 13-palčni osrednji zaslon na dotik.

Škoda Enyaq Coupe iV - različice:

  • Škoda Enyaq Coupe iV 60
  • Škoda Enyaq Coupe iV 80
  • Škoda Enyaq Coupe iV 80x

Novi Škoda Enyaq Coupé iV je oblikovan še bolj emocionalno kot prvotna različica. Serijsko panoramsko strešno okno se od B-stebrička naprej mehko spušča proti zadku. Z dolžino 4.653 milimetrov je Coupé za štiri milimetre daljši od modela Enyaq iV in z višino 1.617 milimetrov za milimeter višji. Modela sta enako široka (1.879 milimetrov) in imata enako medosno razdaljo (2.765 milimetrov), prtljažnik Coupéja pa je s prostornino 570 litrov skoraj enako prostoren kot pri SUV-ju (585 litrov). Mogočno podobo še poudarjajo velika aluminijasta platišča s premerom od 19 do 21 palcev. Po želji so na voljo celostni matrični LED-žarometi. 

Image
Image