NASVETI
16.11.2020

OBVESTILO - Servis vozil, menjava gum in registracije normalno delujejo

Naše servisne delavnice so ODPRTE in zagotavljajo vse servisne in vulkanizerske storitve, ki so potrebne za zagotavljanje vaše osebne mobilnosti in varnosti v prometu.
Obvestilo - servisne delavnice odprte

SERVIS VOZIL
Za vas smo na razpolago vsak dan, od ponedeljka do petka, od 7.00 do 17.00 ure. Se želite naročiti na redni servis ali zamenjati vaše pnevmatike? Za vas smo na voljo na spodnjih številkah:

  • Porsche Maribor, tel.: 02 65 40 300 - ga. Zdenka


PRODAJA VOZIL FIZIČNIM OSEBAM

Na podlagi Odloka, sprejetega 16. 11. 2020, je prodaja vozil fizičnim strankam omejena. Vabljeni, da si našo ponudo ogledate na strani www.porscheinterauto.net in se za vprašanja obrnete na naše prodajne svetovalce, ki so vam na voljo prek telefona ali e-maila, od ponedeljka do petka, od 8.00 do 16.00 ure. Možna je tudi ONLINE REZERVACIJA VOZIL.


PRODAJA VOZIL PRAVNIM OSEBAM

Prodaja pravnim osebam je še naprej mogoča. Pravne osebe naprošamo, da se za termin v naši poslovalnici vnaprej dogovorite z našimi prodajnimi svetovalci.

 

PREGLEJTE NAŠO PONUDBO NA SPLETU
Najhitrejši in najenostavnejši pregled celotne ponudbe vozil boste našli na naših spletnih straneh, kjer lahko pregledujete celotno ponudbo ali pa si v konfiguratorjih sestavite svoje vozilo po meri.

V skrbi za svoje in naše zdravje prosimo, da spoštujete ukrepe za preprečevanje širjenja covida-19.

#Skrbimozamobilnost
Porsche Inter Auto, d. o. o.