chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Maribor Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Maribor najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Novi VW T-Cross 2023 - začetek predprodaje
02.08.2023
Novosti znamke Volkswagen

Novi VW T-Cross 2023 - začetek predprodaje

Novi VW T-Cross se predstavlja s svežim oblikovanjem in najnovejšo tehnologijo.

t-cross

VW T-Cross - najnovejša tehnologija in začetek predprodaje 
Znamka Volkswagen je konkretno prenovila enega izmed najbolj priljubljenih športnih terencev na svetu in hkrati enega od najbolj zanimivih modelov znamke. To je seveda novi Volkswagen T-Cross, ki je od sedaj naprej na voljo z najsodobnejšo opremo in svežim dizajnom.

Na fotografijah lahko vidite različico T-Cross R-Line, ki je še bolj športna kot do sedaj. Sicer se obeta veliko novosti, največ novosti je sicer v notranjosti z novo armaturno ploščo, digitalnimi merilniki in najnovejšo tehnologijo. Predvidoma bo v Sloveniji že v začetku leta 2024, ko si ga boste lahko ogledali v živo v našem salonu.

Vas zanima novi T-Cross v predprodaji - kontaktirajte nas!
V kolikor vas zanima nakup novega modela VW T-Cross v predprodaji (predvidoma bo novi VW T-Cross v Sloveniji in v prodaji v začetku leta 2024) nas kontaktirajte.

  • Pokličite nas: 041 392 204


VW T-Cross 2023 - največje novosti:

  • do 9,2'' zaslon multimedijskega sistema
  • Digital Cockpit digitalni merilniki
  • IQ.Light LED Matrix žarometi
  • prtljažni prostor do 455 litrov
  • LED grafika v obliki črke X
  • T-Cross R-Line različica
  • nova oblika notranjosti
  • Air Care Climatronic
  • nova platišča do 17''
  • nova paleta barv
  • T-Cross R-Line
  • Več športnosti


T-Cross R-Line - izjemno športen!

vas bo prepričal s številnimi športnimi dodatki, bolj športnimi odbijači in novo zasnovano notranjostjo. Športni pridih boste lahko dodatno začinili z novimi svežimi barvami: Grape Yellow (ostra, športno rumena), Clear Blue Metallic (elegantna in prijazna svetlo modra) in Kings Red Metallic (živa, vpadljiva rdeča). Veliko podobnosti po iz modela Tiguan

Več serijske opreme: Style, R-Line paketi opreme...
Bistveno več serijske opreme: LED žarometi (namesto halogenskih), nove LED zadnje luči, kamera, dinamični prikaz prometnih znakov, digitalni merilniki in novi multimedijski zaslon. Paketi opreme bodo: T-Cross, T-Cross Style in T-Cross R-Line. Vsi paketi opreme bodo močno nadgrajeni in tehnološko bolj napredni.

Image

Nov zanimiv zunanji videz - T-Cross
Moderna zunanja oblika in sveže nove barve. Od zunaj je posodobljeni T-Cross takoj prepoznaven po novi zasnovi sprednjega in zadnjega dela z novimi vgrajenimi žarometi LED, dnevnimi lučmi LED in sklopi zadnjih luči LED. Matrični žarometi IQ.LIGHT LED so popolnoma nov Volkswagnov razvoj in so prvič na voljo pri T-Crossu. Modelski ponudbi so bile dodane tri nove, sveže barve: enobarvna Grape Yellow (ostra, športno rumena), Clear Blue Metallic (elegantna in prijazna svetlo modra) in Kings Red Metallic (živa, vpadljiva rdeča).


Nova visokokakovostna notranjost
Nova generacija informacijsko-razvedrilnega sistema in visokokakovostna notranjost. Osrednji element v notranjosti novega T-Crossa je prostostoječi zaslon multimedijskega zaslona. Standardni zaslon na dotik meri po diagonali 8'', najvišja različica ima 9,2'' zaslon. Poleg tega bodo vse različice opreme zdaj standardno opremljene z digitalnimi merilniki. Tudi armaturna plošča v T-Crossu je bila popolnoma preoblikovana: tako kot pri večjih modelih VW ima armaturna plošča mehko oblazinjeno in bistveno bolj kakovostne površinske materiale. Enako velja za obloge prednjih vrat različic Style in R-Line. Ročna klimatska naprava je serijsko vgrajena, samodejna klimatska naprava Air Care Climatronic z osvetljenimi drsniki na dotik pa je na voljo kot dodatna oprema.

Image

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.