NOVOSTI PRI ZNAMKI ŠKODA
10.04.2019

Nova Škoda Scala (2019) - začetek predprodaje!

Škoda Scala 2019 - začetek predprodaje, Škoda Scala cena!Znamka Škoda je nedolgo časa nazaj javnost presenetila s predstavitivjo popolnoma novega modela, ki ponuja ogromno. Škoda Scala pogumno predstavlja popolnoma nov značaj in vso najnovejšo moderno tehnologijo. Škoda Scala nove smernice postavlja tudi na področju varnosti, presenečeni pa boste tudi nad veliko količino prostora za prtljago in potnike ter nad številnimi rešitvami Simply Clever. Z veseljem pa vam sporočamo, da se je z današnjim dnem Škoda Scala predprodaja že začela!
scala

Škoda Scala cena, Škoda Scala cenik, Škoda financiranje

Škoda Scala Active že od 15.046 €

Škoda Scala Ambition že od 16.586 €

Škoda Scala Style že od 18.787 €

Podrobnosti glede opreme pa si lahko ogledate na tej povezavi.

Škoda Scala motorji, Škoda Scala bencinski TSI in dizelski TDI


Škoda Scala je prvi model znamke Škoda, ki temelji na platformi MQB A0 skupine Volkswagen. Na začetku prodaje so na voljo trije motorji (dva bencinska motorja TSI in en dizelski motor TDI). Omenjeni motorji so na voljo z različnimi močmi vse od 115 konjskih moči pa do 150 konjskih moči. Manj zmogljiv vstopni bencinski motor 1.0 TSI s 95 konjskimi močmi bo na voljo poleti. 

Bencinska motorna ponudba TSI je sestavljena iz turbo 1.0 TSI trivaljnika s 95 konjskimi močmi ali 115 konjskimi močmi. Najdemo pa tudi 1,5 TSI turbo štirivaljni motor s 150 konjskimi močmi. Edini dizelski agregat, ki je trenutno na voljo, je štirivaljni 1.6 TDI s 115 konjskimi močmi. Izbira menjalnika vključuje pet-stopenjskega in šest-stopenjskega ročna menjalnika, kot tudi sedemstopenjski DSG z dvojno sklopko. Le-tega lahko izberete pri vseh motorjih, le za najšibkejši 1.0 TSI s 95 konjskimi močmi ni na voljo.

 

Škoda bogata zaloga vozil pri Porsche Inter Auto!
 

Za več informacij vam je vedno na voljo naša prodajno-svetovalna ekipa! Veselimo se vašega klica. 

 
Porsche Maribor
2000 Maribor, Šentiljska c. 128a
Tel.: (+386) 2 65 40 300
E-mail: porsche.maribor@porsche.si