chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Maribor Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Maribor najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Nova Škoda Fabia s Škoda BON financiranjem je lahko vaša že za samo 8.888 € pri Porsche Maribor!
09.03.2019
AKCIJA

Nova Škoda Fabia s Škoda BON financiranjem je lahko vaša že za samo 8.888 € pri Porsche Maribor!

Nova Škoda Fabia je namenjena vsem tistim, ki si želijo veliko avtomobila za nizko ceno. Škoda Fabia je brez dvoma eden izmed najbolj priljubljenih avtomobilov svojega razreda. Obenem pa Škoda Fabia suvereno dokazuje, da lahko avtomobil veliko prostornosti nudi tudi v povezavi z majhnimi dimenzijami zunanjosti. Najboljše pa je to, da jo lahko v vroči akciji s Škoda BONnovo Fabio odpeljete za samo 8.888 evrov.

Škoda Fabia

Pri Porsche Inter Auto smo skupaj s Porsche Finance Group Slovenia pripravili neverjetno akcijo. V tej akciji lahko popolnoma novi model Škoda Fabia odpeljete za samo 8.888 €. Opisana akcija velja le do 31.3.2019 in v primeru, da se za nakup nove Škode Fabie odločite s pomočjo finančnega leasinga in zavarovanja Porsche hkrati v Škoda BON akciji. Veseli bomo vašega klica. želimo vas navdušiti za novo Škodo Fabio!


Ponudba za nakup modela Škoda Fabia v akciji Škoda BON 

Vozilo: Škoda Fabia Easy 1.0 44kW/ 60KM, 5-stopenjski

Cena vozila s Škoda BON: 8.887€

Skupni znesek za plačilo: 7.736,32 €

Skupni znesek financiranja: 6.221,10 €

Mesečni obrok: 106,06€

Odplačilna doba: 72 mesecev

Polog: 2.666,18€

Efektivna obrestna mera: 8,08%

Preverite več informacij!


Vozilo: Škoda Fabia Easy 1.0 TSI 70kW/ 95KM, 5-stopenjski

Cena vozila s Škoda BON: 10.301€

Skupni znesek za plačilo: 8.951,68 €

Skupni znesek financiranja: 7.210,73 €

Mesečni obrok: 122,94€

Odplačilna doba: 72 mesecev

Polog: 3.090,32€

Efektivna obrestna mera: 7,99%

Preverite več informacij! 

 

Nova Škoda Fabia - več informacij

Škoda Fabia in Škoda Fabia Combi katalog

Škoda Fabia cenik

Popolnoma nova Škoda Fabia - ugodna cena, le do 31.3.2019!

Akcija Škoda Bon velja v primeru, da se odločite za Škoda Hudobro financiranje pri Porsche Leasing SLO d.o.o in zavarovanju vozila preko družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o za celotno dobo financiranja. V primeru sklenitve pogodbe je kupec deležen Škoda BON ugodnosti v obliki znižanja maloprodajne cene za 1.000 evrov. Cena 8.888 evrov že vključuje Škoda BON.

Financiranje vozil Škoda

Pri financiranju vozil Škoda lahko stranka z uveljavljanjem Škoda BON ceno katerega koli izbranega vozila Škoda (tudi modelov Easy in Monte Carlo) takoj zniža za 1000 evrov, nato pa izbira med kreditom, finančnim lizingom ali operativnim lizingom z variabilno pogodbeno obrestno mero. Polog lahko pri operativnem lizingu znaša do 30 % maloprodajne cene, zmanjšane za 1000 evrov, stranka pa se lahko odloči bodisi za 36, 48 ali 60 mesecev obdobja financiranja.

 

 

Obveznosti akcije

Pri finančnem lizingu ali kreditu pa lahko polog znaša do 50 %, maloprodajne cene, zmanjšane za 1000 evrov, stranka pa se lahko odloči bodisi za 36, 48, 60, 72 ali 84 mesecev obdobja financiranja. Minimalni znesek financiranja, ki je enak razliki med maloprodajno ceno vozila s popustom in plačanim pologom, znaša 6000 evrov.

Škoda BON in Škoda Hudobro Škoda financiranje

Pogoj za uveljavljanjae Škoda BON je sklenjeno Hudobro zavarovanje za celotno obdobje financiranja (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji, ter permanentno zavarovanje avtomobilske odgovornosti pri Zavarovalnici Sava d.d.). Ob prvem plačilu obroka so dodani še enkratni stroški obdelave v višini 100 EUR. Stranka ob nakupu vozila prejme kartico Škoda Card, ki prinaša številne ugodnosti.

Pogoji akcije Škoda BON

Za več informacij kliknite tukaj.

Škoda Fabia na kratko

Popolnoma nova Škoda Fabia je vaša po čisto vaših željah. Prenovljena Škoda Fabia z novim sprednjim delom, sprednjim in zadnjim odbijačem, novimi žarometi in opcijskimi LED lučmi bo pritegnila pogled marsikoga. Prenovljena Škoda Fabia z naborom varnostnih in asistenčnih sistemov in z visoko mero povezljivosti prav zagotovo ne zaostaja za avtomobili večjih segmentov. Serijski sistem proti naletu pri manjših hitrostih in večnaletnega zaviranja je izjemno učinkovit. Dodatno je na voljo tudi radarski tempomat, ki ponuja več možnosti delovanja tudi zadnjega dela vozila. Nova Škoda Fabia lahko opazi vozila v mrtvem kotu in na to opozori voznika.

 

Multimedijski sistemi pri modelu Škoda Fabia

Na osrednjem delu armaturne plošče najdemo visoko kvaliteten 6,5-palčni zaslon multimedijskega sistema, ki omogoča prikaz različnih podatkov. Na njem lahko vidimo posnetek zadnje kamere, navigacijske in multimedijske podatke, dodatno pa je tudi na voljo Mirrorlink tehnologija. Le-ta omogoča, da zaslon vašega pametnega telefona enostavno prikažete na zaslonu multimedijskega sistema. Poleg vsega omenjenega, pa nova Škoda Fabia omogoča povezavo z zunanjim svetom preko storitve Škoda Connect. Nekatere od omenjenih tehnologij so na voljo v povezavi z dodatno opremo. 

Škoda Fabia - številne prednosti v notranjosti

Škoda Fabia svojih adutov vsekakor ne skriva, saj v svojem segmentu ponuja izredno veliko prostora s prilagojeno mero praktičnosti. Tudi tehnologija in varnost sta na visokem nivoju, kar ji lahko zavida marsikateri tekmec. Med tehnologijami recimo najdemo inovativno tehnologijo imenovano MirrorLink, ki omogoča prikaz aplikacij s pametnega telefona na zaslon multimedijskega sistema. To omogoča vključno z navigacijo, kar močno poenostavi upravljanje z vozilom. Ne smemo pa pozabiti tudi na številne Simply Clever rešitve, ki jih poznamo tudi pri drugih Škoda modelih. Škoda Fabia vas bo prav tako prepričala z najnovejšimi motorji, katerim je skupno to, da so zmogljivi in poskočni v povezavi z nizko porabo goriva. Nekatere od omenjenih tehnologij so na voljo v povezavi z dodatno opremo. 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.