chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Maribor Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Maribor najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Nakup in financiranje rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto!
28.01.2020
WELTAUTO NOVICE

Nakup in financiranje rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto!

Nakup avtomobila je za vsakega voznika prav poseben dogodek. Sploh nakup prvega, pa tudi prvega novega avtomobila. No, morda tudi skoraj novega.

SEAT Verovškova

A ponavadi je tako: bolj ko se avtomobila veselimo, dražji je. To pa na koncu pomeni tudi več razmisleka o tem, kako takšen nakup financirati. Kakšen tisočak ali dva že gre, kaj več pa se zdi že kar nekoliko utopično. Vendar pa je tudi za ta problem rešitev dovolj.

Nekoč je bil najbolj preprosta in najbolj pogosta rešitev najem kredita na banki, a ti so dostopni vse manjšemu številu ljudi, poleg tega pa njihove obresti pomenijo, da boste na koncu avtomobil močno preplačali. V zadnjem času pa so se na trgu pojavile še druge, bolj ugodne rešitve, ki vam lahko močno olajšajo nakup avtomobila. V petih poslovalnicah podjetja Porsche Inter Auto so pripravili nekaj rešitev, med katerimi boste zanesljivo našli takšno, ki bo zadostila vašim potrebam in zmožnostim – rabljena vozila po meri kupca.

Katero financiranje izbrati?

Pri Porsche Inter Auto ponujajo več različnih oblik financiranja, s katerimi želijo ugoditi čim večjemu številu kupcev in njihovim potrebam. Najsi bodo to fizične ali pravne osebe, kupci novih vozil ali posamezniki, ki želijo kupiti ali dolgoročno najeti malo rabljeno vozilo, kar ponujajo v sklopu programa Das WeltAuto.

 

Ena in za številne stranke najbolj zanimiva med paleto rešitev je klasični kredit. Takšen kredit je mogoče najeti za odplačilno dobo od treh do petih let, edini pogoj pa je, da znaša maloprodajna cena vozila najmanj 6.000 evrov. Seveda pa avtomobil tako kot pri klasičnem kreditu ob podpisu kupoprodajne pogodbe v postane vaša last!

Druga rešitev, ki prinaša svoje prednosti, je finančni leasing (avto leasing). Ta se nekoliko razlikuje od kredita, saj avtomobil, ki ga kupite postane vaš šele, ko se leasing izteče. Takšen nakup je včasih še nekoliko bolj smotrn. Recimo, da že imate star avtomobil, ki bi ga želeli zamenjati z novim. Rabljeni avtomobil vam namreč lahko odkupijo, njegovo vrednost pa nato upoštevajo pri začetnem vložku za nakup novejšega. Ta vložek lahko znaša do polovice zneska celotnega financiranja in višji kot je začetni vložek, manjši bodo obroki.

Ugodni pogoji financiranja pa niso edini razlog za najem kredita ali finančnega leasinga pri Porsche Inter Auto. Ob sklenitvi kasko zavarovanja namreč vsem strankam ponudijo možnost 50-odstotnega popusta pri plačilu premije, poleg tega pa še popust na ceno avtomobila v višini kar 700 evrov (velja ob financiranju za rabljena vozila). S tem (in brez drobnega tiska) preprosto želijo prepričati stranke, da se pri njih odločijo za celoten paket storitev od nakupa do financiranja in - kot rečeno - tudi zavarovanja.

 

Finančni leasing in kredit nista edini rešitvi, ki jih ponujajo v sklopu storitev Das WeltAuto. Poskrbijo namreč lahko tudi za posameznike ali podjetja, ki avtomobila pravzaprav ne želijo kupiti, vseeno pa ga potrebujejo. To omogoča operativni leasing, pri katerem lahko prevzamejo tudi skrb za vaš avtomobil, ki bo tako ves čas v najboljši formi. Pri tej obliki financiranja na nek način tudi sami poskrbite za višino mesečnega obroka, saj je ta odvisen od števila prevoženih kilometrov v vsakem mesecu posebej, hkrati pa je s 30 odstotki najvišjega pologa nižji tudi vstopni znesek. In ko se obdobje leasinga, ki lahko traja od 36 do 60 mesecev oziroma od treh do petih let, konča, vozilo preprosto vrnete in prevzamete novega. Za prodajo starega poskrbijo pri Porsche Inter Auto. 

Vaš prvi korak do novega avtomobila je v bistvu zelo preprost. Najprej torej obiščite spletno stran www.porscheinterauto.net in preglejte ponudbo: rabljena vozila na zalogi, nato se skupaj pogovorite, katera je najboljša rešitev za vas.

 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.