NOVO V AVTOHIŠI
08.04.2020

Zagotavljanje vaše osebne mobilnosti in varnosti v prometu

Naše dežurne servisne delavnice so odprte in zagotavljajo nujne servisne storitve, ki so potrebne za zagotavljanje vaše osebne mobilnosti in varnosti v prometu #skrbimozamobilnost
skrbimo za vašo mobilnost

ZAGOTAVLJANJE VAŠE OSEBNE MOBILNOSTI IN VARNOSTI V PROMETU

Vsi naši prodajni saloni so trenutno zaprti, naše dežurne servisne delavnice pa so ODPRTE in zagotavljajo nujne servisne storitve, ki so potrebne za zagotavljanje vaše osebne mobilnosti in varnosti v prometu. Nenujnih storitev, ki ne vplivajo na varnost vozila, naši servisi do nadaljnjega ne izvajajo. Naše prodajne ekipe pa delajo od doma in pričakujejo vaš klic v kolikor potrebujete ponudbo za nakup vozil.

SERVIS – NA VOLJO ZA VSE NUJNE SERVISNE STORITVE
Za vas smo na razpolago vsak dan, od ponedeljka do petka, od 8.00 do 16.00 ure, na spodnjih številkah:

Območje Ljubljana: 01 582 53 57, poslovalnica Porsche Verovškova, g. Mikuž
Območje Koper: 05 611 65 16, poslovalnica Porsche Koper, ga. Jerman
Območje Maribor: 02 65 40 300, poslovalnica Porsche Maribor, ga. Slana

SERVIS VOZIL ZA PODJETJA
Imate vprašanje glede servisiranje vozil za podjetja? Pokličite našo dežurno servisno ekipo, ki vam bo določila najhitreši možen termin servisa.

Ker naši servisi delujejo v zmanjšanem obsegu, vas prosimo, da v primeru tehničnih težav, ki vplivajo na možnost varne vsakdanje uporabe vozila, oziroma nujno potrebnih servisnih del, najprej po telefonu pokličete našo dežurno servisno službo in se dogovorite o potrebnih naslednjih korakih za zagotovitev nujnega popravila. 

Nenujnih storitev, med katere spadajo na primer menjava zimskih za letne pnevmatike, redni servisi in odpravljanje manjših napak, ki ne vplivajo na varnost vozila, naši servisi do nadaljnjega ne izvajajo. Prosimo vas, da se za to odločate le v primeru, ko našo storitev zares nujno potrebujete, pri čemer bomo dali prednost tistim, ki delajo v službah, nujnih za zagotavljanje delovanja ključnih sistemov v državi, še posebej v zdravstvu. Hkrati vas obveščamo, da bo zaradi spremenjenega obsega dela in delovnih procesov vaš obisk servisne delavnice morda trajal nekoliko dlje - tudi zato, ker bomo poskrbeli za preventivne ukrepe za preprečitev širjenja virusa. Seveda pri tem sledimo priporočilom NIJZ tudi glede omejitev števila ljudi, ki so lahko hkrati v poslovnem prostoru, v katerem se izvajajo servisne storitve.

POMOČ NA CESTI – NA VOLJO 24 UR!
Ste ostali na cesti ali imate na poti tehnične težave z vozilom? Z Asistenco Porsche Slovenija bo našim strankam zagotovljena profesionalna in ustrezna pomoč na cesti. Pomoč vam je na voljo vse dni v tednu, podnevi in poznih nočnih urah. 

Asistenca Porsche Slovenija - Volkswagen: 080 19 18
Asistenca Porsche Slovenija - Seat: 080 19 40
Asistenca Porsche Slovenija - Škoda: 080 19 41
Asistenca Porsche Slovenija - Audi: 080 19 15
Asistenca Porsche - 080 98 11
Klici iz tujine: +386 1 58 25 102

PRODAJA VOZIL
Naša prodajna ekipa oddelka novih in rabljenih vozil dela od doma in pričakuje vaš klic za vsa povpraševanja ali ponudbe.

Hvala za razumevanje - pomembno je, da SKUPAJ poskrbimo za varnost in zdravje. 
Ohranimo življenja! Ostanimo doma!

Porsche Inter Auto, d. o. o.